BILVÅRDSBUTIKEN

Välkommen in i vår välsorterade bilvårdsbutik! 

Öppet vardagar 07:00 till 17:00. Ingen lunchstängning!

För att lyckas väl i din ambition att sköta om och vårda din bil på bästa sätt behöver du riktigt bra och fungerande produkter. Vi har produkter från de erkänt bästa leverantörerna som Dinitrol, Meguiars, AutoSmart och Sonax med fler.


Hos oss hittar du alla de kvalitetsprodukter du behöver för att arbetet ska gå lätt och för att du ska bli supernöjd med resultatet. Många produkter är desamma som vi använder i vår egen professionella verksamhet. 


Oavsett vad du vill göra med din bil, om det är att komplettera rostskyddet, tvätta och rengöra bilen invändigt eller utvändigt, motortvätta, salttvätta, flugtvätta eller asfalttvätta, polera, rengöra och skydda lackeringen eller rengöra och vårda den fina skinnklädseln har vi de bästa produkterna. Behöver du bara en rejäl tvätt hink och en stor tvättsvamp är du välkommen in!  


Här hittar du även riktigt bra rengörings- och impregneringsprodukter till din cabriolet. 

Och ett tips till dig som skruvar och reparerar själv; beställ dina reservdelar hos oss! Vi får leverans av lagerförda reservdelar tre gånger om dagen. Delar som inte är lagervaror levereras tidigt kommande dag! 


Hos oss finns inga trappor eller andra avsatser, bara låga trösklar som gör det enkelt att komma in i butiken även om du har svårt att gå eller om du är rullstolsbunden!  


Välkommen in och se vad som finns på hyllorna! Ta en kopp gott kaffe och en god kaka under tiden!

Vi säljer en lätthanterad och pålitlig polermaskin och har ett brett sortiment av polertrissor i olika storlekar och hårdhet. Letar du efter fiberdukar som verkligen suger upp tvättvattnet eller polerresterna i samband med lackvårdsarbeten har vi dem. Letar du efter specialborsten som avlägsnar dammet på lackeringen utan att repa finns den här!    


Behöver du nya glödlampor, torkarblad, spolarvätska, batterier till fjärrlåset, startbatterier, oljefilter, bränslefilter eller motoroljor har vi dem.

Söker du ett bra och hållbart vax till båten? Eller behöver du bra och lättarbetade tvätt-, rengörings- eller oxidationsprodukter finns de här på butikshyllan!

Kontakta oss