LOKARI INNERSKÄRMAR I PLAST OCH ALUMINIUM

Innerskärmar i plast och aluminium

KVALITETSSÄKRADE PRODUKTER ENLIGT ISO-9001.
Vi är återförsäljare av aluminium- och plastprodukter från finska Lokari. Vår försäljning består främst av vacuumtillverkade plastinnerskärmar men även handgjorda aluminiumskärmar. Det svenska lagret omfattar över 100 olika modeller till lika många bilmodeller, finns även till husbilar och transportbilar Finns med eller utan ljuddämpning. 


Vi monterar Lokari innerskärmar för att skydda hjulhusen och skärmkanterna mot rostangrepp. Fördelen blir en lägre ljudnivå inne i bilen, den blir tystare eftersom grussprutet stannar på innerskärmen istället för att nå själva hjulhuset, du slipper tänka på att ständigt behöva spola ren skärmarna efter körning i saltlaken och du får en bil som är fri från rost.

PLAST, TYG, PAPP OCH ALUMINIUM

Vanligen är plastskärmar monterade i de främre hjulhusen redan i  fabriken, dock inte i alla bilar har vi sett. Ibland är bilfabrikens bidrag tillverkat i någon sorts fuktsugande tygmateriel typ "disktrasa" som gör mer skada än nytta eller också bara i någon sorts pappmaterial. Ofta får bilägaren själv stå för de bakre innerskärmarna men det är värt varje krona! 


Finns inte de önskade plastinnerskärmar till din just bil som bara har de fuktsugande tygskydden kan vi impregnera dessa i väntan på riktiga innerskärmar. 


Handgjorda innerskärmar i aluminium finns ofta på lager eller att beställa till de främre hjulhusen. Tillverkas även till vissa bilmodeller bak. Finns till många äldre samlarbilar typ Volvo Amazon och många fler bilmärken. Fråga oss om det finns till din bil! 


ETT I SÄRKLASS BÄSTA TILLBEHÖR!
Vi rekommenderar att innerskärmar monteras på alla bilar till vilka innerskärmar finns, även transportbilar och husbilar, medan plåt och lack fortfarande är fräscht. Välkommen!

HUR SÄNKS LJUDNIVÅN?
Stensprut, slammer och vägljud tränger lätt in i bilens kupé om innerskärmar saknas. Våra innerskärmar är ett önskat tillbehör i formpressad HD-Polytenplast. Fördelarna är att vägljud elimineras och hjulhusens utsatta och rostkänsliga delar skyddas mot skadligt vägsalt och stensprut. Skärmarna skyddar även de lackerade skärmkanterna. För att erhålla maximal ljuddämpning kan innerskärmarna fås med en extra ljuddämpningsmatta monterad på insidan. Avsaknad av dessa innerskärmar kan i framtiden innebära kostsamma lackeringsarbeten, ibland efter endast några tusen mils körning.

Kontakta oss