INTERIÖR / REKONDITIONERING

Interiörvård & Rekonditionering

Det skall vara rent, fräscht och riktigt snyggt!


Vi på Svensk Bilvård ser till att återskapa eller behålla din bils fräscha interiör, resultatet blir en nybilskänsla som tilltalar alla sinnen. De invändiga detaljerna blir självklart inte lika hårt utsatta som de yttre men bilens kupéutrymme utsätts ändå för stora mängder smuts och av smutsig luft utifrån. Om inte kupéluftfiltret byts regelbundet kommer även smutsig luft in den vägen. När dörrarna öppnas går det inte att undvika att grus och smuts följer med skorna in och damm väller in i hela kupén. Mattorna blir grusiga och sätena och övrig interiör blir dammiga vilket skapar en sämre miljö som oftast inte är så ohälsosam. Ratten och växelspaken är de mest utsatta delarna som måste rengöras ofta! 


KLÄDSELIMPREGNERING
Moderna bilar är utrustade med hållbara mattor och funktionell klädsel, oftast unikt framtagen för respektive bilmodell. Vår matt- & klädsel-impregnering ger ett osynligt skydd som stoppar damm och smuts, spillda drycker och annan förtäring att tränga in i fibrerna. Impregneringen ger ett mycket bra skydd mot till exempel vätskor som enbart pärlar sig och som enkelt går att torka bort.


MATTVÅRD
Mattor av textil i kupén och bagagerummet är de mest utsatta inredningsdetaljerna i din bil där smuts och grus sliter hårt. Vid regelbunden mattrengöring med våtdammsugare rengör vi på djupet och ser till att bibehålla originalutseendet. Vår mattimpregnering ger dina mattor ett mycket bra skydd och förhindrar saltrester, grus och smutsvatten att tränga in. Med det minimeras risken för mögel och dålig lukt. 

Vårt interiörprogram återskapar eller behåller din nybilskänsla och ökar bilägarnöjet avsevärt!

VÅRD AV SKINNKLÄDSELN

Skinnklädsel och övrigt skinnmaterial är snyggt och praktiskt men kräver regelbunden vård och underhåll. Enligt tillverkarnas föreskrifter skall skinnklädsel rengöras regelbundet, oftast en gång per år, och samtidigt smörjas in med specialprodukter. Vår skinnbehandling rengör skonsamt så att skinnklädseln behåller sin mjukhet och flexibilitet. Detta förhindrar att materialet torkar ut och spricker och skyddar mot slitage. Vi återupprättar originalutseendet och den goda skinndoften.

Kontakta oss