SVENSK BILVÅRD ROSTSKYDDSBESIKTNING

Svensk Bilvårds rostskydddsbesiktning

Även om din bil ser välvårdad ut kan det under ytan finnas hemskheter, rost eller andra okända defekter som inte borde finnas där och som ibland är osynliga för det otränade ögat.

NYBILSKONTROLL
Vid nybilsinköp tror man så klart att bilen är fri från defekter och har ett bra rostskydd. Vi kan dock konstatera att oavsett bilmärke och bilmodell är det inte ovanligt att vi upptäcker rost, vanligen i framvagnens och bakvagnens svetsfogar. En annan upptäckt kan vara att någon del är omlackerad, och då undrar man med visst fog vad bilen varit utsatt för? Varför är den omlackerad? Fullt pris är betalt och bilen ska vara helt ny. 


Så boka din Rostskyddsbesiktning redan nu när bilen är helt ny så du vet vad du har köpt och betalat för!.

ROST - BILÄGARENS VÄRSTA FIENDE
Har du en begagnad bil är anledning ännu större för att du ska boka en Rostskyddsbesiktning hos oss. Testprotokollets 65 punkter omfattar viktiga detaljer som deformationszoner, luckor & dörrar, trösklar, stötdämpar- infästningar, fjädrar och fjädersäten, hela balksystemet, fram-& bakvagnen med infästningar och bromsrör, bränsletank & bränslerör. Underredet granskas i sin helhet. Dolda utrymmen kontrolleras med modern fiberteknik. Protokoll utfärdas. 

GE OSS EN TIMME

Tusentals bilägare (även nybilsägare) anlitar oss regelbundet för att få sin Rostskyddsbesiktning, en besiktning som du inte kan få någon annanstans och som är utvecklad tillsammans med våra egna kunder. Besiktningen utförs av en erfaren och vänlig tekniker som gärna svarar på frågor och som delar med sig av värdefulla bilvårdstips. Besiktningen tar cirka en timme i anspråk. Vi bjuder alltid på gott kaffe och god kaka under tiden. Protokoll utfärdas.


- En av våra nyare kvinnliga kunder upplevde besiktningen som mycket informerade och värdefull; "Det här var riktigt intressant och bra! Nu kan jag mycket mer om min bil så nu kan jag ta ett rejält snack med min man när jag kommer hem". - En manlig bilägare sa: "det här är så otroligt pedagogiskt och bra att ni inte skulle behöva göra någon som helst reklam, den är alltså så bra att den säljer sig helt själv"!


Vi sammanställer och presenterar analysen av rostskyddsbesiktningen på plats som påvisar eventuella brister där åtgärder bör sättas in. Offert på eventuella åtgärder lämnas vid besiktningstillfället.

Är bilen felfri och väl underhållen får man oftast en guldstjärna som uppmuntran! Och hos bilprovningen får man beröm!

Kontakta oss