LACKSKYDD FÖR KRÄSNA BILENTUSIASTER

Svensk Bilvårds lackskydd fungerar som ett riktigt lackskydd ska!

LACKSKYDDETS UPPGIFT
Lackskyddets uppgift är att långsiktigt täta, försegla och skydda lackeringen mot saltade och frätande vintervägar, mot sommarens stekheta och energirika solljus, mot snö, is, regn och hagel, och mot starka tvätt- och rengöringsmedel. 

LACKSKYDD FÖR KRÄSNA BILÄGARE
Hållbart lackskydd skapar vi på djupet och dess förseglande egenskaper levererar bästa möjliga resultat! Svensk Bilvård erbjuder ett fackmannamässigt förarbete och ett hantverksmässigt förseglingsarbete. 1978 startade vi arbetet med att  utveckla tekniken för våra efterfrågade lackskyddsprogram, ett utvecklingsarbete som aldrig avslutas, nya och förbättrade produkter erbjuds ständigt. Våra lackskydd tillfredsställer den mest krävande och kräsne bilentusiast. Lackskyddsbehandlingen skapar högglans, lyster, djupglans och en fantastisk yta med perfekt vattenavrinning. Mervärdet blir en lättvättad och representativ bil som väcker uppmärksamhet och som står i fokus för både egen och andras beundran.

FANTASTISK LACK
Svensk Bilvård ser till att den fantastiska lackering din bil har förblir just fantastisk! Å andra sidan kanske någon har en bil vars lack känns som ett sandpapper och att det är näst intill omöjligt att få den riktigt ren.... men lugn, vi vet vad som behöver göras för att även den lacken ska bli fantastisk! Vi kan det här!

UTVALDA PRODUKTER
Lackskyddsprodukterna som används handplockas från världens ledande tillverkare som i våra händer blir till en suverän mix som i sin tur ger ett revolutionerande resultat. Produkterna appliceras och bearbetas i flera olika steg, var och en med sin egen väl utprovade fingertoppskänsliga teknik . 

OMTYCKTA LACKSKYDDSPROGRAM
Alla vi bilägare står inför lika stora utmaningar när det kommer till att sköta och vårda våra bilar. Men oroa dig inte! Vi på Svensk Bilvård vet vad vi gör och vi har flera gedigna och omtyckta lackvårdsprogram som ständigt testas och utvecklas för att kunna leverera den experthjälp du behöver och som din bil förtjänar. Lackskyddsbehandlingen är en långsiktig lösning som ger ett tätt, hårt och högglansigt skydd.

KOMPLETTERA MED REKOND

Kompletterar du med en invändig rekonditionering får du den där speciella och eftertraktade nybilskänslan, och nybilsdoften, och bilen behåller sin fräschhet. Lättvättad månad efter månad efter månad och blank och fin!

DET ULTIMATA SKYDDET
Hos Svensk Bilvård får Du alltså ett lackskydd som ger din bil det ultimata lackskyddet och det gäller alla typer av personbilar, husbilar, husvagnar, lastbilar och lacker. Våra noga utprovade lackvårdsprodukter passar alla typer av lacker oavsett bilens fabrikat, modell och årsmodell. Vi strävar efter att antingen behålla, eller återskapa din bils lack, dess befintliga eller ursprungliga lyster eller dess djupa, härliga glans. Välj den lackskyddsbehandling som passar dina behov bäst! Ring oss för vägledning! Så vänta inte - passa på nu - än så länge är det tillåtet att glänsa i trafiken!

Några exempel på de olika moment som ingår i Svensk Bilvårds professionella lackskyddskoncept:

 1. Minutiös handtvätt med avfettning.
 2. Motor/motorrumstvätt
 3. Maskering (dekorlister mm)
 4. Kemisk/maskinell oxidsanering
 5. Kemisk/maskinell djuprengöring (lackporer)
 6. Kemisk/maskinell repsanering (microrepor)
 7. Maskinell lackutjämning
 8. Maskinell högglanspolering
 9. Förbehandling med skyddsvax
 10. Hantverksmässig påläggning av lackskyddsprodukt
 11. Härdning.
 12. Leveranskontroll/kvalitetsavsyning
 13. Utfärdande av intyg
Kontakta oss